GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Impactant agressió a mossegades a un vigilant de metro de Barcelona

L'agressió s'ha produït a primera hora d'aquest dissabte al vestíbul de l'estació d'Urquinaona de l'L1
Un home ha mossegat un vigilant del metro de Barcelona | Flickr

 

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home aquest dissabte per haver mossegat repetidament la cara a un vigilant del metro de Barcelona. L'agressió ha deixat diverses ferides profundes al rostre del guàrdia de seguretat, que ha estat traslladat a l'hospital.

 

Estaven fent actes vandàlics

Els fets s'han produït pels voltants de les 06.00 hores del matí al vestíbul de l'estació d'Urquinaona, a la línia 1 del metro. Segons les primeres informacions, uns vigilants de seguretat s'han apropat a un grup de nois que protagonitzava algun incident cívic o acte vandàlic al mateix vestíbul.

 

Ha estat llavors quan s'ha produït una trifulga que ha acabat amb un vigilant amb la cara mossegada i uns altres dos guardes amb contusions. L'agressor —encara d'identitat desconeguda— ha estat retingut fins a l'arribada de la policia catalana, que l'ha arrestat acusat d'un delicte de lesions.

 

 

 

 

També et pot interessar...