Aitor, principal sospitós de la desaparició i mort de Janet Jumillas

Aitor, el pare aturat i amb antecedents sospitós d'haver assassinat Janet Jumillas

Tot i que els veïns no el coneixien, han explicat que l’home «sempre saludava»

El jutjat ha ordenat l’ingrés a presó provisional a un dels dos detinguts per la desaparició de Janet Jumillas a Cornellà de Llobregat, per un delicte d’homicidi amb ocultació de cadàver, mentre que el segon ha quedat en llibertat. El principal acusat és Aitor i, tot i acollir-se al seu dret a no declarar, ha assegurat que no té res a veure amb el cas i que «no li volia cap mal», ja que Janet és amiga seva.

Aitor «sempre saludava» als veïns

Tanmateix, els Mossos d’Esquadra creuen que Janet Jumillas està morta i que Aitor la va matar i va amagar el seu cadàver, tot i que encara no l’han trobat. Mentre continua la investigació i busquen el cos de la víctima, l’acusat passarà la nit a la presó a l’espera que col·labori amb el cas.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Aitor feia pocs mesos que vivia en un pis de Cornellà, juntament amb la seva parella. Tal com explica ‘El Caso’, els veïns no s’havien relacionat gaire amb ell, ja que el domicili on vivia ha estat llogat per bastants persones en els darrers temps i han afirmat que en cap moment van sospitar res dolent d’ell:  «Sempre saludava» i de moment no havia causat problemes. Segons expliquen els veïns, tampoc van sentir res estrany el dia que va desaparèixer Janet, el passat 13 de març.

Els investigadors van trobar restes de sang, al domicili del principal sospitós, que estan sent analitzades
Els investigadors van trobar restes de sang al domicili d'Aitor i estan sent analitzades | CEDIDA

Aitor, pare amb antecedents i sense feina

L’acusat de la desaparició i presumpta mort de Janet Jumillas és pare d’un fill i tenia antecedents per salut pública, segons ha confirmat l’advocat. Segons consta en l’escrit del jutge, Aitor no estava treballant i en els darrers temps n’havia anat encadenant, entre les quals hi ha de precàries o èpoques sense feina.

Cal destacar, segons continua explicant ‘El Caso’, que el germà de Janet ja va comunicar, poc després de la seva desaparició, que sospitava d’un home resident a Cornellà i que feia poques setmanes que s’havien començat a veure, i està convençut que ell és l’assassí de la seva germana. 

I també que els investigadors van començar a seguir la pista d’Aitor, registrant les seves xarxes socials, seguint els seus vehicles per GPS i amb escoltes telefòniques, gràcies a les quals van confirmar que havia matat Janet, tot i que no han descobert encara és el seu cadàver.

Aitor, principal sospitós de la desaparició i mort de Janet Jumillas
El jutge ha ordenat l'ingrés d'Aitor a presó preventiva per la desaparició i presumpta mort de Janet | CatalunyaDiario.cat