S'aixeca la restricció del consum d'aigua al municipi de Cubelles

Així ho ha confirmat SOREA, després de diverses anàlisis i controls | El consum estava vetat des d'ahir dimecres, 28 d'agost, pels alts nivells de terbolesa
Aigua brotant, en una imatge d'arxiu | TarragonaDigital

 

 

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha aixecat ja la restricció del consum d’aigua al municipi de Cubelles, a la comarca del Garraf, que s’havia activat fa tot just 24 hores pels seus alts nivells de terbolesa.

 

Segons ha informat SOREA, l’empresa gestora del cicle integral de l’aigua, el servei d’aigua «està restablert amb normalitat». Després de diverses anàlisis i controls, «s’ha verificat que l’aigua de la xarxa de Cubelles ja compleix amb els paràmetres establerts per la reglamentació vigent» i per tant, afegeixen, «es pot consumir aigua sense cap mena de restricció».

 

 

La cisterna de la plaça del Mercat es manté fins al vespre

Avui dijous, 29 d’agost, i fins a última hora de la tarda, es mantindrà la cisterna d’aigua i el punt d’informació a la plaça del Mercat de Cubelles. SOREA insisteix que s’ha treballat «amb la màxima celeritat per restablir el servei» i que ha realitzat les anàlisis «per garantir el correcte subministrament d’aigua».

 

 

Contingut relacionat