Alejandro Fernández diu que decidiran «en breu» si es presenten amb Cs a les eleccions

El líder del PPC acusa el PSC de «trencar la unitat constitucionalista»
El tarragoní Alejandro Fernández és el líder del PP a Catalunya | ACN

El president del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alejandro Fernández, ha assegurat que «en breu» decidiran si es presenten a les properes eleccions al Parlament amb Ciutadans. «El que és fonamental és que la fórmula sumi i no resti», ha advertit en una entrevista amb 'El Mundo' publicada aquest dissabte en què ha garantit que estaran «a l'altura» de la situació. «Això no va de sigles, sinó d'il·lusionar l'electorat constitucionalista a Catalunya», ha afirmat, per la qual cosa ha apostat per tenir «els millors» candidats. «És la responsabilitat del Comitè Electoral del meu partit i estic convençut que encertarà», ha vaticinat.

Les darreres setmanes, Cs ha estès l'oferta d'una candidatura conjunta també al PSC, una possibilitat que els populars ja han rebutjat. «El PSC, per desgràcia, ha decidit unir la seva sort a ERC i trencar la unitat constitucionalista», ha criticat Fernández, que ho ha considerat un «gravíssim error» dels socialistes.

"La Covid-19 no afluixa a Catalunya: Més de 1.100 contagis en un dia" "L'inesperat resultat dels cribratges de coronavirus a Catalunya"