NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Detingut un home pels Mossos d'Esquadra

Detingut el presumpte assassí de quatre sensesostre a l'Eixample

Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona per la seva presumpta implicació amb la mort de tres persones sensesostre des del 16 d’abril a Barcelona, tots amb una barra de ferro. A més, la policia catalana investiga la seva possible relació amb el quart cas que ha aparegut en les darreres hores, segons ha informat Europa Press.

La darrera mort tingut lloc durant la nit d’aquest passat dilluns al carrer Rosselló de Barcelona, els agents han rebut l’avís a les 23.00 hores. Els investigadors dels Mossos estan investigant si la mort d’aquest indigent pot estar relacionada amb els altres tres crims de persones ‘sense llar’ que han tingut lloc a la capital catalana. 

Aquesta darrera víctima ha estat agredida amb una barra de ferro mentre dormia i s’està estudiant la hipòtesi que hi pugui haver un mateix autor que actua com un modus operandi similar: dues de les altres víctimes també van ser colpejades amb una barra de ferro. Els investigadors ja tenien bastantes dades del presumpte autor ja que comtpaven amb la gravació de l'assassinat que van enregistrar amb detall les càmeres de seguretat exterior del departament de Justícia, a escassos metres de lloc del crim.

Els altres crims

Hi ha dos casos semblants en el temps, el 16 i el 18 d’abril, que van tenir lloc als voltants de l'Auditori i al carrer Casp de Barcelona, en el que les víctimes van ser colpejades amb la barra de ferro. Abans, el 18 de març, va tenir lloc un crim semblant, al carrer Sardenya: van assassinar un ‘sense sostre’ de 60 anys i de nacionalitat espanyola  ple de ganivetades, i ara s’intenta acaba de vincular aquest homicidi amb el mateix autor.

Els altres dues víctimes eren un home d’origen magrebí de 27 anys (el 16 d’abril) i un home de 60, el 18 d’abril.


Comentaris

envia el comentari