ÚLTIMA HORA

Nou ensurt al polígon Nord amb un incident a Carburos Metálicos

Blanca Suárez i Mario Casas passegen el seu amor pels carrers de Barcelona

La parella ha estat enxampada durant una visita sorpresa que l’actriu ha fet al seu xicot, el qual està rodant la pel·lícula ‘No matarás’ a la ciutat comtal
Blanca Suárez i Mario Casas passegen el seu amor pels carrers de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Si hi ha quelcom que caracteritza la relació que mantenen els actors Mario Casas i Blanca Suárez és, sens dubte, la discreció. Des que comencessin la seva relació durant la primavera de 2018, la parella ha intentat mantenir-se allunyada del focus dels mitjans, si bé aquesta tendència tan sols ha aconseguit augmentar l’interès dels paparazzis, els quals frisen per poder captar algun idíl·lic moment entre els actors.  

 

I això és quelcom que ha succeït uns dies enrere, amb Barcelona com a escenari principal, on l’actor gallec està immers en el rodatge de la seva pròxima pel·lícula, ‘No matarás’. Així les coses, Blanca Suárez no ha dubtat en traslladar-se fins a la ciutat comtal per a poder gaudir d’uns dies d’allò més romàntics. I allí estava la revista ‘Cuore’ preparada per deixar-hi constància.

 

Un romàntic passeig pel barri Gòtic

Tal com es pot veure a les fotos publicades per aquest mitjà, la parella va ser enxampada ‘in fraganti’ mentre passejava pels carrers del barri Gòtic. En aquest sentit, els petons, les carícies i els amanyacs es van convertir en els protagonistes de la jornada, si bé aquest fet no va ser l’únic en cridar l’atenció dels mitjans.

 

 

I és que els actors lluïen uns ‘looks’ d’allò més sofisticats i, a la vegada, no aptes per a totes les butxaques. Així les coses, Blanca Suárez es va vestir amb una samarreta blanca de Gucci, que té un preu de 390 euros, així com uns mocassins de la mateixa firma valorats en 890 euros.

 

Blanca Suárez ja ha tornat a Madrid

El seu xicot, que  tampoc es queda curt, va escollir un calçat de la mateixa marca, amb un valor que ascendeix fins als 650. El ‘look’ anava complementat amb una samarreta bàsica de color negre i una gorra del mateix color de la firma esportiva Nike.

 

 

Amb tot, Blanca Suárez ja ha hagut de tornar a Madrid, on s’estan gravant els capítols de la nova temporada de ‘Las chicas del cable’, sèrie en la qual participa l’actriu.

 

 

També et pot interessar...