MINUT A MINUT

🔴 Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sentència del procés

URGENT

El jove ferit per una pilota de goma al Prat perd l'ull

Carlos Cuevas, sobre el procés: «A Catalunya hi veig molt de respecte»

L'actor és el protagonista de la nova sèrie d'Antena 3, '45 revoluciones'
Carlos Cuevas debuta com a protagonista, en el panorama castellà, amb la nova sèrie d'Antena 3 '45 revoluciones' | GTRES

 

El jove actor català, Carlos Cuevas, ha debutat com a protagonista absolut, per primera vegada, d'una sèrie televisiva de parla castellana i també com a cantant, ja que la sèrie gira al voltant del món de la música. Cuevas dona vida a Robert, un jove rebel i inconformista que creu en la música, sobretot amb el rock and roll. Amb '45 revoluciones', la nova sèrie d'Antena 3', el català es consolida com un dels rostres reconeguts de les sèries gràcies a la seva participació a 'Merlí' i a 'Cuéntame cómo pasó'.

 

 

A causa del rodatge d'aquesta sèrie, l'actor ha hagut de traslladar-se a Madrid i abandonar, durant una temporada, la ciutat de Barcelona on ha viscut fins fa relativament poc i on haurà de tornar a l'estiu quan comenci el rodatge de l''spin off' de 'Merlí', on n'és el protagonista. 

 

 

«Veig molt de respecte i molt 'fair play'»

Cuevas ha confessat, a una entrevista a 'el Mundo', que «ara estic instal·lat a Madrid perquè no em podia permetre viure a l'AVE com he fet durant molt de temps». Així doncs, aprofitant que l'actor s'ha instal·lat a la capital madrilenya el mitjà va voler preguntar-li per la seva opinió en relació amb el procés català. Tot i que en el seu moment Cuevas ja va mostrar el que pensava a través de les xarxes socials:

 

 

Des de Madrid han volgut saber com es viu a Barcelona tot aquest «assumpte català». L'actor català, com ha demostrat ja en altres ocasions, no ha tingut cap problema en respondre: «Com a ciutadà de Barcelona m'atreveixo a dir que no visc aquesta divisió de què es parla. Al final la gent es porta bé. Jo veig molt de respecte, molta convivència i molt 'fair play' a les opinions». Tot seguit ha afegit que ell «respecto que tot el món sigui com vulgui ser».

 

 

Comentaris