Catalunya té 18 casos greus de coronavirus d'un total de 125 positius

S'han detectat els primers positius a Tarragona

Catalunya registra un total de 125 positius de coronavirus, segons l'últim balanç del Departament de Salut, que ha informat de 24 casos nous. D'entre el total de casos, 18 estan en estat greu. A més, del total de contactes, n'hi ha 400 que són professionals sanitaris.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Al conjunt de l'Estat, els positius superen els 1.600, amb 36 persones mortes, tres de les quals a Catalunya, i 135 altes. El telèfon 061 està rebent una allau de trucades, que han crescut de forma extraordinària en els últims dies. De fet, aquest mateix dilluns en va rebre prop de 18.000, quan la mitjana del 2019 és de 6.700 trucades diàries.

 

Els primers casos a Tarragona

Tarragona era una de les zones on encara no s'havien confirmat positius per coronavirus. Aquest dimarts, el Departament de Salut ha informat dels primers quatre casos a les comarques tarragonines.

 

En concret, dos positius s'han detectat a Cambrils, on una dona de 79 anys i la seva filla de 45 s'haurien contagiat a Bèlgica. Els altres dos també tenen vincle familiar. Una dona de 60 i el seu marit de 54, veïns de Salou, han donat positiu, després d'estar amb relació amb un cas de Vitòria. En els quatre casos, han estat aïllats a casa seva i estan estables. Se'ls seguirà fent un seguiment mèdic per veure les millores.

Més notícies de la categoria Catalunya