Els CDR demanen a Torra que trenqui amb l'Estat

En un comunicat criden a mantenir la mobilització
Un grup de manifestants s'han congregat avui a Girona per commemorar l'1 d'Octubre | Cedida

 

Els CDR criden a mantenir la mobilitzaci√≥ permanent i exigeixen al Govern i als partits compromesos amb l'autodeterminaci√≥ que desobeeixin la sent√®ncia, trenquin amb l'Estat i facin front com√ļ per avan√ßar cap a la rep√ļblica. Al seu parer, ara √©s l'hora de la desobedi√®ncia civil, per√≤ tamb√© de la institucional. ¬ęNom√©s desafiant l'estat repressor des de tots els fronts aconseguirem la llibertat del pa√≠s i dels ostatges¬Ľ, continuen un comunicat.

 

Tamb√© demanen que la viol√®ncia no sigui una excusa per deixar de sortir al carrer, i asseguren que l'√ļnica que s'ha pogut veure les darreres hores √©s l'exercida per la policia. En aquest sentit, demanen la dimissi√≥ del conseller d'Interior i que Policia Nacional i Gu√†rdia Civil marxin de Catalunya.

 

¬ęNo caiguem en la trampa¬Ľ

¬ęNo caiguem en la trampa d'aquells que ens volen desmobilitzar amb el fals argument de la viol√®ncia¬Ľ, han apuntat. Els comit√®s adverteixen que ha comen√ßat un ¬ęcam√≠ de no retorn¬Ľ, amb una ¬ęvergonyosa¬Ľ sent√®ncia que ¬ęva encendre l'espurna¬Ľ i una ¬ęviol√®ncia policial que ha portat la flama¬Ľ.

 

Alerten que han sortit al carrer per quedar-s'hi, i animen a continuar amb la mobilitzaci√≥ permanent. ¬ęDespr√©s de dos anys de repressi√≥, de l'ajornament pol√≠tic del mandat de l'1-O i de veure com el r√®gim del 78 es refor√ßa sense aturador nosaltres ja no podem m√©s. √Čs just ara quan comencem a poder-ho tot¬Ľ, subratllen.

Comentaris