Cinc ferits després de l'intent d'assalt al centre de menors migrants al Masnou

L'assalt s'ha produït després de la doble manifestació on s'han viscut moments de molta tensió entre veïns contraris als MENAs i veïns que els han acusat de racistes
Hi van tenir lloc dues manifestacions: una antiracista i una altra contrària als MENAs | Twitter (@miqueljarque)

 

Els veïns del Masnou, al Maresme, s'han enfrontat aquest dijous després de coincidir els grups de dues manifestacions ben diferents. La primera protestava contra l'agressió sexual d'una menor per part d'un menor no acompanyat tutelat per la Generalitat durant la matinada del passat dissabte per la Festa Major de Sant Pere. L'altre grup de manifestants donava suport als MENAs i volien condemnar les actituds racistes. 

Les dues manifestacions estaven convocades al mateix dia i a la mateixa hora davant de l'Ajuntament del municipi. L'episodi de tensió s'ha produït quan tots dos grups s'han trobat. Durant la manifestació, agents dels Mossos d'Esquadra i antidisturbis han hagut d'intervenir. 

Assalt al centre per part d'un grup

Els incidents que van començar davant de l'Ajuntament van acabar al centre on viuen els menors on, després que finalitzés la manifestació, un grup va assaltar el centre i van agredir diversos menors. A causa dels fets cinc persones, tres d'elles menors, van resultar ferides i van haver de ser traslladades a l'hospital Can Ruti de Badalona tot i que cap d'elles presenta un pronòstic greu, segons avança 'el Periódico'.

L'intent de violació al Masnou

La matinada de dissabte una noia, veïna del poble, va patir un intent de violació per part d'un menor tutelat. Els companys del menor van recriminar-li l'actitud i se'l van emportar del carrer abans que pogués cometre l'agressió. Arran dels fets, el menor va resultar detingut i la Fiscalia de Menors li ha imposat, com a mesura cautelar, tres mesos d'ingrés en règim tancat.

També et pot interessar...

"❗URGENT: La gran notícia que acaben de rebre els exconsellers Forn, Romeva, Rull i Bassa" "🔴ALERTA: Milers de consumidors, víctimes d'una greu estafa a Catalunya"