L'ANC i Òmnium criden a una seguda pacífica amb espelmes davant les delegacions del govern espanyol

Han convocat les mobilitzacions per aquest dimarts a les 19 hores
ANC convoca mobilitzacions aquest dimarts 15 d'octubre | CatalunyaDiari.cat

 

Més mobilitzacions contra la sentència del procés. L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) o Òmnium Cultural han convocat per aquest dimarts al vespre una concentració davant de totes les delegacions del Govern espanyol de les ciutats catalanes en contra de la «repressió» i a favor de «l'autodeterminació i la llibertat».

 

Mobilitzacions davant de les delegacions del Govern espanyol

Les entitats criden a mobilitzar-se entre les 19.00 i les 21.00 hores d'aquest dimarts 15 d'octubre davant de les delegacions del Govern espanyol de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. També a d'altres ciutats com Vic, Tortosa, Terrassa, Puigcerdà, Girona i Igualada, on les concentracions es faran davant d'edificis significatius del govern espanyol. Les entitats independentistes, concretament, fan una crida perquè els ciutadans seguin al terra amb espelmes fins a les 21 hores. Demanen als ciutadans que portin les espelmes de casa seva.

 

 

Es tracta de noves convocatòries de rebuig a la sentència que se sumen a les 'Marxes per la llibertat' a peu que es faran des de dimecres a divendres per acabar confluint a Barcelona i que recorreran un total de 100 quilòmetres.

 

També et pot interessar...