Desenes de manifestants tallen el trànsit a la rotonda de Torredembarra

El tall de protesta de la rotonda de Torredembarra se suma als problemes per l'operació sortida

L'A-2 registra cues de 16 quilòmetres en direcció Lleida | L'AP-7 té retencions de deu quilòmetres en direcció Girona i nou cap a Tarragona

Un centenar de persones han tallat, un divendres més, la rotonda de Torredembarra d'accés a l'autopista AP-7. El centenar de veïns torrencs han tallat la rotonda per protestar contra l'escapçament de la rotonda, que obliga els veïns a desviar-se més de dos quilòmetres per fer un canvi de sentit i accedir a l'altre banda de la rotonda. El d'aquest divendres, 21 de juny, és el tercer tall de protesta que han organitzat pels col·lectius de veïns.

La protesta d'aquest divendres ha sigut especialment caòtica, ja que ha coincidit amb l'operació sortida del cap de setmana llarg de Sant Joan. La manifestació ha obligat a tallar la sortida 32 de l'AP-7, la de Torredembarra i Altafulla, i provoca retencions a l'autopista i a l'N-340.

La protesta se suma als problemes per l'operació sortida

L'A-2 en direcció a Lleida acumula 16 quilòmetres de retencions en tres punts diferents, Abrera, Castellbisbal i Sant Vicenç dels Horts. D'altra banda, l'AP-7 també presenta cues aquesta tarda en l'operació sortida amb motiu de Sant Joan. Concretament, deu quilòmetres de retencions a Montornès del Vallès en direcció a Girona, i deu quilòmetres cap al sud, concretament a Castellbisbal. Pel que fa a la ronda litoral, presenta el volum de vehicles habitual d'un divendres a la tarda.

El trànsiy s'estén a hores d'ara a tota Catalunya, amb retencions a Tarragona, Barcelona, Lleida i Girona. Altres cues d'importància són: nou quilòmetres de retenció a Sant Perpètua de Mogoda, sentit Girona; sis quilòmetres al nus de la trinitat a la B-10 i 12 quilòmetres a la mateixa zona, a la B-20; també hi ha 6,50 quilòmetres a la B-30 de Barbera del Vallès sentit Girona, entre d'altres.


Comentaris