Moviment de vehicles a l'autopista C-32, al seu pas pel Maresme

Detingut per conduir ebri, adormir-se al volant i aturar el cotxe enmig de la C-32

L'arrestat va donar positiu en el control d'alcoholèmia amb una taxa tres vegades superior a la permesa

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 8 de desembre un home de 42 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet per conduir ebri, adormir-se al volant i deixar el vehicle al carril esquerre de l'autopista C-32, a l'altura de Cornellà de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat. El detingut està acusat d'un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i provocar un greu risc per a la circulació.

Quan els agents de la policia catalana van arribar on hi havia el vehicle aturat, en un dels tres carrils existents de la C-32, van veure com el motor del cotxe estava engegat i el conductor estava dormint dins, amb el cap recolzat al volant. El detingut va donar positiu a la prova d'alcoholèmia amb 0,73 mg/l d'aire expirat, una xifra tres vegades superior a la taxa permesa.

Els Mossos van haver de tallar la carretera per seguretat

Els fets van succeir cap a les sis del matí del passat 8 de desembre quan una patrulla va rebre l'avís d'un vehicle aparentment avariat al carril esquerre de la C-32, en sentit Llobregat, i que podria provocar un accident greu. Els Mossos destaquen que era un dia festiu, amb circulació fluida però constant. Un cop els agents hi van arribar, van tallar per complet la carretera per tal de no posar en perill la resta de conductors.

Un cop localitzat el vehicle, els agents van aconseguir despertar al conductor i van observar que es trobava sota els efectes de l'alcohol. El van moure al seient del copilot i un agent va desplaçar el vehicle fins a la sortida més propera, estacionant el vehicle en un lloc segur.

El detingut, que és de nacionalitat peruana i no té residència legal a Espanya, va quedar en llibertat després de declarar a comissaria i resta a l'espera de la citació per part del jutjat.