La important donació dels germans Márquez per combatre el coronavirus

Els pilots han aportat diversos aparells a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
Marc i Àlex Márquez han volgut ajudar a l'hospital de referència de Lleida | LleidaDiari.cat

Els esportistes lleidatans Marc i Àlex Márquez han fet una donació a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida d'equips per al control de pacients semicrítics afectats per la Covid-19.

La donació consisteix en aparells de radiologia digital portàtil i analitzadors de gasos. Aquests equips permetran dur a terme el seguiment a peu de llit de pacients amb afectació pulmonar greu. Els germans de Cervera se sumen així a altres empreses i particulars que aquests dies s'han mostrat solidaris amb l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, sigui en aportacions econòmiques o en lliurament de material protector, en aquesta lluita a contrarellotge contra el coronavirus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un sincer agraïment

Des de la Gerència Territorial de l'ICS Lleida, Alt Pirineu i Aran i Gestió de Serveis Sanitaris han volgut agrair aquestes mostres de solidaritat que ajuden els professionals a seguir desenvolupant la seva tasca en les millors condicions possibles en aquests moments tan difícils que està vivint la societat.

"😠 Un escriptor català, en contra d'atendre els avis: «Egoïstes»" "🏥 Polèmica: Salut recomana no ingressar a l'UCI els majors de 80 anys amb coronavirus"