Rosalía sempre mostra uan imatge molt cuidada en els seus concerts

Esclata la polèmica entre els fans de Rosalía: «Rinoplàstia?»

La cantant catalana ha creat una nova polèmica en l'última publicació en el seu perfil d'Instagram

Rosalía ha iniciat la seva gira «El mal querer» pels Estats Units, i no està dubtant en compartir tota l'experiència amb els seus fans a través de les seves xarxes socials, i sobretot per Instagram. Però de moment  no se salva de polèmiques

  

L'últim gran rebombori s'ha generat arran de la seva darrera publicació al seu perfil d'Instagram: dues fotografies en les quals apareix en xandall durant la preparació d'un dels seus concerts.

Pluja de crítiques a Rosalia pel nou rostre que presenta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

last show of my first north american run wus goooood Toronto????? Haahha

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

En les fotografies que ha compartit, realment apareix amb un aspecte tan diferent del que els seus fans estan acostumats que ells mateixos han assegurat que s'ha realitzat alguna operació estètica o, fins i tot, apunten al fet que no sigui ella realment la que apareix en la imatge, sinó una doble seva.  «A la segona fotografia no sembla ella», «la segona és una doble», «la veig diferent»,  «cada dia es fa els llavis més grossos», «qui és la de la segona fotografia?»,  «la de la segona foto em fa una mica de por...», «sembla una nina de cera», «rinoplàstia?»«què t'ha passat a la cara?» són alguns dels comentaris més repetits entre els seguidors.

El recopilatori de fotografies ha estat comentat per moltíssima gent i, de moment, la publicació ja ha arribat a recollir gairebé 700.000 m'agrades, i conté més de 7.000 comentaris. Tot i això, la cantant catalana encara no s'ha pronunciat pel que fa a cap dels comentaris sobre el seu aspecte físic, deixant obert el debat sobre la seva nova imatge.