MINUT A MINUT

🔴Nova manifestació improvitzada al centre de Tarragona

ÚLTIMA HORA

❗ Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

L'espectacular xoc frontal entre dos turismes als túnels de Vallvidrera

L'accident va deixar cinc ferits, un d'ells, que estava en estat crític, va morir ahir

 

Aquest passat dilluns a la tarda va tenir lloc un greu accident als túnels de Vallvidrera, Barcelona, on van resultar ferides cinc persones, una d'elles en estat crític. Tot i que l'accident va ser un xoc frontal entres dos turismes, en aquest s'hi veuen implicats un total de quatre a causa del fort impacte. És pe això que es va haver de tallar la C-16 en ambdós sentits de la marxa.

 

 

El Servei Català de Trànsit ha difós les imatges de l'espectacular xoc frontal. Un vehicle va envair el sentit contrari i va impactar lleugerament contra un turisme, com a conseqüència perd el control i acaba impactant frontalment amb un altre cotxe que venia de cara. 

 

Un dels conductors, de 53 anys i veí de Sant Cugat, es trobava ingressat a l'Hospital Clínic en estat crític, però finalment va morir ahir a causa de la gravetat de les lesions. Amb aquesta víctima, han mort un total de 52 persones en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. De les altres quatre persones afectades per la col·lisió dels vehicles, tres van resultar ferides lleus.

Comentaris