Un gos troba el cos del nadó que el pare va llançar al riu Besòs

L'ull humà no l'havia pogut percebre | La dificultat de recerca a la zona ha estat màxima, segons els Mossos
El gos ha pogut percebre el que l'ull humà no era capaç d'observar | Catalunya Diari

 

Els equips de rescat han posat fi a la intensa recerca —que tenia lloc des del passat dimarts— avui, trobant el cos del nadó que el seu pare va llançar al riu Besòs. Un gos del cos dels Mossos d'Esquadra ha trobat el nounat, que l'ull humà no havia pogut detectar.

Montse Estruch, intendenta dels Mossos i responsable del dispositiu de recerca, ha explicat que els agents han fet primeres observacions en diferents zones, a les que posteriorment accedien els gossos. Afegia també que la dificultat per treballar en aquesta àrea ha estat màxima

El pare tenia la intenció d'enterrar-lo a la riba

El pare del nadó, de 16 anys, l'hauria llançat a l'aigua en ser sorprès per uns veïns. En un principi, contemplava enterrar-lo a la riba del mateix riu. Tant ell com la mare, de 13 anys, haurien amagat l'embaràs fins al dia del part, el passat dilluns, 23 de setembre, en un hostal.

El jove va ser detingut després de presentar-se a comissaria acompanyat del seu pare i confessar l'assassinat. El jutge de guàrdia de menors va decretar el seu internament en règim tancat posteriorment

També et pot interessar...

"🚨Troben el cos del bebè llançat al riu Besòs" "🔴 Antonio, el pare de 5 fills que s'ha suïcidat després de l'assassinat de Sara"