Un grup ultra agredeix brutalment un jove a Barcelona

Un jove ha estat agredit amb molta viol猫ncia al carrer Rossell贸
Imatge de la baralla al carrer Rossell贸 | Twitter

M脿xima tensi贸 a Barcelona. Si b茅 茅s cert que els CDR han optat per desconvocar la manifestaci贸 a jardins de Gr脿cia, tamb茅 ho 茅s que un grup ultra ho ha aprofitat per sembrar el caos a la ciutat comtal. La crispaci贸 al punt de les 22.30 hores 茅s m脿xima i els Mossos 鈥攓ue ja han efectuat les primeres c脿rregues鈥 treballen perqu猫 el grup espanyolista no es trobi amb els manifestants independentistes

 

Cal destacar, en aquesta l铆nia, que un jove ha estat agredit amb molta viol猫ncia al carrer Balmes, cantonada amb Rossell贸. 

 

 

Tensi贸 i primeres barricades al centre de Barcelona

Escenes de tensi贸 i primeres barricades enceses a diversos carrers del centre de Barcelona en la quarta nit d'aldarulls a la capital catalana. Grups dispersos de persones a l'entorn del carrer Balmes i la Rambla Catalunya han acumulat cartrons i altre material inflamable enmig de les cru茂lles i les han enc猫s amb l铆quid inflamable. Pr猫viament, els Mossos havien disparat projectils de foam per dispersar algun d'aquests grups. Els primers actes vand脿lics han comen莽at cap a dos quarts de deu de la nit, un cop ja s'havia desconvocat l'acci贸 dels CDR a Jardinets de Gr脿cia per protestar contra la sent猫ncia de l'1-O que ha congregat 13.000 persones en una acci贸 l煤dica i pac铆fica.

 

En un altre punt de la ciutat, a la pla莽a d'Art贸s, un grup de signe feixista i un d'antifeixista s'han concentrat enmig d'un fort dispositiu policial que ha impedit que arribessin a apropar-se. Aqu铆, els Mossos d'Esquadra han fet alguna c脿rrega contra el grup d'ultres despr茅s que s'encar茅s amb alguns manifestants antifeixistes. Quan aquests actes han acabat, grups dispersos dels dos signes han baixat cap a Jardinets de Gr脿cia, custodiats per la policia.

  

Ha estat en aquest punt on hi ha comen莽at a haver les primeres dispersions i els primers enfrontaments amb la policia, a banda de les primeres barricades en flames en la quarta nit d'aldarulls a Barcelona. Entre les persones que participen en aquestes accions hi ha grups dels col路lectius d'extrema dreta i dels antifeixistes 鈥攁mb cartells amb lemes com 'Jo no soc independentista, soc antifeixista鈥, aix铆 com d'ideologia independentista.

 

 

Tamb茅 et pot interessar...

"鉂桳'artefacte que la Policia Nacional ha fet servir contra els manifestants" "鉂 El greu impacte econ貌mic del bloqueig al Prat per al govern espanyol"