Un home assassina la seva parella a Castellbisbal, al Vallès Occidental

Posteriorment, l'agressor s'ha entregat a la policia local
Un home assassina la seva parella a Castellbisbal, al Vallès Occidental | Twitter (@mossos)

 

 

Assassinat masclista al Vallès Occidental. Un home ha matat la seva parella al municipi de Castellbisbal durant la nit d'aquest dijous, i posteriorment s'ha entregat a la policia local de la localitat vallesana. Tal com recull 'El País', fins al moment no ha transcendit més informació sobre les causes de la mort, tot i que en aquests moments els Mossos d'Esquadra ja han engegat una investigació al respecte.

 

Així les coses, l'home va aparèixer a comissaria al voltant de dos quarts de deu de la nit, i va ser quan va confessar els fets. Aleshores, efectius de la policia catalana es van desplaçar fins al domicili de l'agressor, on van trobar la dona morta.

 

50 víctimes de violència masclista a Espanya

Amb aquesta, la xifra de víctimes de violència masclista que han estat assassinades a mans de les seves parelles a Espanya el 2019 ja ascendeix fins a les 50. En aquest sentit, i tal com recorden les autoritats, qualsevol persona que hagi patit alguna agressió o problema d'aquesta classe pot trucar al telèfon gratuït 016, on rebran tota l'ajuda que necessitin.