EN DIRECTE

Tota la informació del coronavirus a la demarcació de Tarragona

Un home insulta i colpeja a dues lesbianes davant del seu fill de 4 anys a Barcelona

L'individu, que anava ebri, va amenaçar la parella de mort mentre eren a la terrassa d'un bar
L'atac es va produir al barri de la Verneda, quan les dues dones eren a la terrassa d'un bar | Cedida

 

Un home va insultar i agredir, el passat dilluns a les 19.30 hores, dues dones lesbianes davant del seu fill de 4 anys. La parella es trobava juntament amb el seu fill de 4 anys a la terrassa d'un bar de Barcelona, al barri de la Verneda, quan l'home, que anava ebri, va passar per davant i en veure-les es va apropar i va tocar el nen. Quan una de les mares va preguntar que feia, l'home va contestar: «El vostre fill, de què? No és normal que tingui duies mares, 'bolleres' de merda, pobre nen».

 

L'home, sota les sigles J.M.LL.M, va continuar insultant les dues dones anomenant-les «filles de puta i 'menjaconys'». Durant la baralla l'individu va agafar el braç d'una de les mares i se'l va retorçar, segons relata 'Crònica Global'. En aquell moment altres persones que també estaven en aquella terrassa es van aixecar per ajudar a les agredides. L'home va caure degut al seu estat ebri, però tot i així va amenaçar de mort a les dues dones: «Us mataré».

 

 

A continuació l'individu es va aixecar amb el puny alçat per agredir-les, però els presents van aconseguir retenir-lo fins que va aparèixer la Guàrdia Urbana. Actualment, l'home està sent investigat per presumptes delictes d'amenaces, maltractament lleu i un tipus penal contra els drets fonamentals.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Catalunya