Identifiquen l'autor de l'apunyalament mortal de la Sara al Port Olímpic

Gràcies a les càmeres de seguretat, els Mossos d'Esquadra han pogut identificar els culpables
Les càmeres de seguretat han ajudat la policia a poder identificar a l'autor de l'apunyalament | Twitter (@elperiodico)

 

Les càmeres de seguretat del pub Smar haurien estat claus per a poder aconseguir aquest gran assoliment. Els investigadors dels Mossos d'Esquadra haurien pogut identificar als dos lladres que van atacar i apunyalar a Sara, la jove de 26 anys del Vendrell, la qual moriria hores després a l'hospital per una ganivetada al pit. 

 

Els dos joves que es poden veure a les imatges li haurien robat el mòbil a la jove a l'interior del local d'oci nocturn del Port Olímpic. Quan va assabentar-se'n i va avisar al guàrdia de seguretat, aquest va obligar als dos lladres a retornar-li el telèfon. Quan ja el va poder recuperar i estaven intentant fer fora del local als dos delinqüents, es van veure involucrats en una baralla fugaç, en la qual el vigilant de seguretat i Sara van acabar rebent diverses ferides de punyal, i ningú se'n va poder donar compte

 

 

Els dos delinqüents ja són coneguts per la policia

Segons ha pogut conèixer 'ElCaso.cat', els investigadors dels Mossos d'Esquadra ja tenen identificats als dos autors del robatori i de l'apunyalament mortal. A més, tal com ha informat la policia, és qüestió d'hores que puguin ser localitzats i detinguts. 

 

El presumpte autor material de l'apunyalament hauria estat el jove que es pot observar que du una samarreta blanca. Segons sembla, els dos sospitosos són ja coneguts per la policia, ja que ja han estat detinguts en diverses ocasions per diferents motius. 

 

A més, els Mossos han volgut informar que són dos joves que concorren molt el Port Olímpic, a més de les zones del Besòs i el Maresme. Tot i això, de moment, els Mossos no han volgut informar de les seves edats ni nacionalitats. El cos policial, segons indica 'ElCaso.cat', estaria alerta per tal de poder localitzar-los com més aviat, millor.

 

També et pot interessar...