Investiguen un home del Vallès per abusar de la seva filla durant 10 anys

El suposat agressor culpava la seva filla dels abusos per assemblar-se massa a la seva mare

Gregorio C. hauria abusat sexualment de la seva filla durant 10 anys, des dels quatre fins als catorze anys. Segons la denunciant, la mateixa víctima dels fets, els abusos s'haurien produït al municipi de Tagamanent, al Vallès Oriental. Ella i la seva germana visitaven al seu pare cada dues setmanes —Gregorio s'havia separat de la mare de la víctima quan la petita tenia quatre anys— i, quan tots dormien, aprofitava per emportar-se a la petita i realitzar tota mena d'abusos.

10 anys d'infern

Segons el relat de la víctima, recollit al mitjà 'El caso', l'home obligava a la petita a veure vídeos de contingut sexual on apareixien ell amb la mare de la nena o la seva nova parella. El «joc» consistia a reproduir el que sortia a la pantalla, una experiència traumàtica que va provocar que la víctima perdés el coneixement —a causa de l'estrès posttraumàtic— fins que el seu pare la despertava a cops o recuperava la consciència. L'infern es va allargar durant 10 anys.

  

Per tal que la seva filla no denunciés els fets, Gregorio amenaçava de fer el mateix amb els seus germans petits. A més, assegurava que era culpa seva perquè s'assemblava massa a la seva mare.

L'últim episodi d'aquesta mena es va produir quan la denunciant tenia catorze.  Gregorio se la va emportar al garatge i allà li va demanar que es despullés. La menor es va negar i va aconseguir escapar-se per una finestra que donava al jardí de casa. Després de passar tota la nit al carrer, va reunir prou coratge per explicar als seus familiars tot el que havia passat els darrers anys.

L'acusat diu que es tracta d'una venjança

Segons recull el mitjà citat anteriorment, ara el cas ha arribat a l'Audiència de Barcelona i el jutge investiga Gregorio com a presumpte responsable d'un delicte d'agressió sexual i exhibició de material pornogràfic. L'acusat nega els fets i argumenta que sempre ha tingut una relació normal amb la seva filla. Segons ell, es tracta d'una venjança de la seva exdona, una versió que compta amb el suport la seva actual dona, una germana de la víctima i una cosina de la família.

El fiscal demana una pena de 15 anys de presó i indemnitzar la víctima amb 20.000 euros, una quantitat que, en cas de confirmar-se la versió de la denunciant, no seria ni llunyanament suficient per compensar la terrible experiència que hauria viscut durant 10 anys.

També pots llegir...