La JEC prohibeix a TV3 dir «presos polítics» o «exili» en període electoral

La televisió pública catalana haurà de respectar aquestes indicacions fins després dels comicis del 10-N
Els informatius de TV3 no podran emprar diverses expressions prohibides per la JEC | TV3

 

 

La Junta Electoral central (JEC) ha prohibit explícitament a la televisió pública catalana diverses expressions o paraules utilitzades per les formacions independentistes que es presenten als comicis. Així, els informatius de TV3 no podran emprar «presos polítics», «exili», «Consell de la República» o «Assemblea de Càrrecs Electes» en les peces informatives que s'emetran durant tot el període electoral, és a dir, fins al pròxim 10-N. 

 

Aquesta és la resolució que ha dictat la JEC en resposta a un recurs presentat per Ciutadans contra els mitjans públics de la Corporació Catalana. Així doncs, es repeteix allò que ja va passar a les últimes eleccions. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.