Jordi Alba, nostàlgic: Recorda el seu pas pel Nàstic amb excompanys d'equip

El lateral del FC Barcelona va vestir la samarreta del Nàstic la temporada 2008-2009

La carrera futbolística de Jordi Alba és envejable en tots els sentits i amb un palmarès a l'alçada d'un gran futbolista. Els seus inicis a can Barça es van veure truncats en marxar del club en direcció el Cornellà d'on faria el salt al València CF. Ja en el conjunt 'che', el lateral d'Hospitalet de Llobregat va ser cedit al Gimnàstic de Tarragona, la temporada 2008-2009 quan tenia 19 anys. Un període futbolístic que el futbolista ha volgut recordar a les seves xarxes socials aquest dijous, parlant amb excompanys d'equip com Alejandro Campano i David Medina. 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Records en color grana

El Gimnàstic de Tarragona iniciava la temporada 2008-2009 a la divisió de plata del futbol espanyol. A la seva plantilla, hi havia un jove jugador català acabat d'arribar des del València CF. Jordi Alba, ara lateral del FC Barcelona, arribava per ocupar la banda esquerra del Nou Estadi. Aquella temporada va disputar 35 partits i marcar 4 gols.

La seva etapa a Tarragona li porta bons records al futbolista català, ja que era la seva primera experiència al futbol professional i bones amistats sorgides en aquell vestidor, com s'ha pogut veure aquest dijous a les xarxes socials. Jordi Alba ha compartit una fotografia amb dos futbolistes que jugaven amb ell al Nàstic: Alejandro Campano i David Medina.

Jordi Alba recorda el Nàstic | Instagram / Jordi Alba

"⚫L'altra tragèdia: La xifra de persones mortes soles a casa seva a Catalunya" "💉El Banc de Sang busca urgentment donants que hagin superat la Covid-19"