Laura Escanes enamora les xarxes amb la primera fotografia al costat de la seva filla Roma

Ha compartit la fotografia aquest mateix diumenge
Laura Escanes i Risto Mejide comparteixen una fotografia amb Roma | Instagram (@lauraescanes)

 

 

Fa unes dues setmanes, Laura Escanes i Risto Mejide anunciaven el naixement de Roma, la seva primera filla en com√ļ. La nena va n√©ixer el 2 d'octubre a les 23.52 hores, tal com van anunciar els seus pares a trav√©s de les xarxes socials, on tamb√© van assegurar que no mostrarien la cara de la seva filla fins que ella ho pogu√©s decidir.

 

Fins al moment, la catalana ha anat pujant algunes fotografies sobre com estan sent les primeres setmanes, els canvis físics, l'estat d'ànim i algunes reflexions. Avui, però, la mare primerenca ha publicat una fotografia amb la petita.

 

Una imatge molt tendra

En la imatge es poden veure a mare i filla estirades foses en un tendre moment. Escanes fa un pet√≥ a Roma mentre li tapa la cara de forma estrat√®gica, un fet que reflecteix el que tant ella com Risto van expressar tan bon punt va n√©ixer la petita, √©s a dir, que preservarien la seva identitat fins que aquesta pogu√©s prendre les seves decisions. La publicaci√≥ s'ha fet viral en tan sols uns minuts i els seus seguidors s'han fos en paraules boniques i tendres cap a les dues.

 

 

 

També et pot interessar...

 

"ūüď£ L'independentisme convoca noves manifestacions per la sent√®ncia" "‚Ěó ATENCI√ď: Cs denuncia agressions als seus militants"