Laura Escanes i Risto Mejide mostren la primera fotografia de la seva filla

La parella ha decidit mantenir l'anonimat de Roma fins que aquesta tingui edat per decidir sobre la seva imatge
La 'influencer' i el publicista ja s贸n pares | Instagram (@lauraescanes)

 

La filla de Laura Escanes i Risto Mejide, Roma, ja ha nascut i tal com va confirmar anteriorment la parella, faran tot el possible perqu猫 la seva filla continu茂 en l鈥檃nonimat fins que aquesta tingui edat per decidir per ella mateixa. 脡s per aix貌 que no publicaran cap instant脿nia de la cara del seu beb猫 nounat ni ara ni durant la seva inf脿ncia, per preservar aix铆 la intimitat i l鈥檃nonimat de la seva filla. Aix貌 no impedeix que  mostrin d'altres com la que acaben de publicar a l'Instagram.

 

 

Aquesta decisi贸 va ser presa conjuntament per la parella fa uns mesos tal com van anunciar, i tot indica que els seus plans no han canviat; de fet, Risto ha actuat de la mateixa manera amb el seu fill Julio, que ja t茅 9 anys, i que apareix habitualment d鈥檈squena a les fotografies que publiquen a les xarxes de la parella. Roma ho ha fet de la mateixa manera, d'esquena.

 

Julio, el fill de Risto Mejide, sempre apareix d'esquena a les instant脿nies | INSTAGRAM

 

Els famosos tenen opinions diferents respecte a la imatge dels menors

Tot i la decisi贸 tan ferma que han pres Escanes i Mejide, no tots els famosos comparteixen la seva opini贸, i en el ventall de 鈥榗elebrities鈥 amb fills n'hi ha per tots colors. Un exemple seria el cas de Chiara Ferragni i Fedez, que mostren el dia a dia del seu fill Leone a les xarxes, esdevenint el nen protagonista absolut de la majoria de contingut que la parella publica a internet.

 

Chiara Ferragni i Fedez no tenen cap problema en mostrar imatges del seu fill | INSTAGRAM

 

Un altre cas m茅s complicat 茅s el de pares separats, quan hi ha una difer猫ncia de criteri entre ambd贸s, com 茅s el cas de David Bisbal i Elena Tablada, que s鈥檋an enfrontat als tribunals per aquest motiu, fins que un jutge va dictaminar en contra de publicar la imatge de la seva filla a les xarxes. Altres, com Ana Boyer i Fernando Verdasco prefereixen utilitzar les revistes per mostrar la cara dels seus fills en boniques exclusives.

 

En algunes situacions m茅s particulars, els nens que s贸n fills de personatges famosos no poden decidir sobre la seva imatge p煤blica, com 茅s el cas dels fills de la fam铆lia reial, o els menors de caps d鈥檈stats d鈥檃lguns pa茂sos; aqu铆 la cosa es complica i ning煤 s鈥檈xalta en veure les cares dels n茅ts del rei Joan Carles, per exemple, a les portades dels mitjans.

 

Tamb茅 et pot interessar...