Lorena Roldán: «Pedro Sánchez ha abandonat milions de catalans per viatjar una mica més amb el Falcon»

La diputada tarragonina de Ciutadans al Parlament, acompanyada per membres del seu partit, ha assistit a una vista oral d'un judici per «amenaces»
Lorena Roldán, al centre de la imatge, acompanyada pel diputat Sergio del Campo, i els regidors de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales i Pedro Sánchez | TarragonaDigital.com

 

El passat estiu un usuari de Twitter li va dir a la diputada tarragonina de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, que «si véns a Osona, et ruixarem orins a sobre». Des de la formació taronja van considerar que aquests fes eren una «amenaça greu» i els van traslladar als tribunals de justícia on, aquest dijous, 31 de gener, s'ha dut a terme la vista oral. 

 

 

Mitja hora abans de comparèixer davant els jutjats d'instrucció de l'audiència provincial de Tarragona, Roldán, acompanyada per altres membres de la formació taronja, com el també diputat, però aquest cop al Congrés, Sergio del Campo, i els regidors tarragonins Rubén Viñuales i Pedro Sánchez, ha valorat el judici pels mitjans de comunicació. Previ a entrar en matèria, Lorena Roldán ha condemnat el recent i escabrós assassinat masclista que ha succeït a Reus. 

 

La diputada tarragonina ha reiterat, en diverses ocasions, que «mai deixarem de treballar per la llibertat, la igualtat i la unió a Catalunya. Aquestes amenaces no ens callaran i les denunciem perquè aquestes amenaces estan donant pas a altre tipus de conductes, com s'ha vist recentment amb l'agressió que va patir un company nostre a Torruella de Montgrí». La vista oral que s'ha dut a terme aquest dijous és per un presumpte delicte d'amenaces.

 

Roldán s'ha preguntat públicament que «què més ha de passar a Catalunya perquè els separatistes reconeguin la fractura social que han generat? El problema és que aquests senyors, que fins i tot justifiquen aquestes amenaces, són els socis del senyor Pedro Sánchez que ha abandonat milions de catalans per viatjar una mica més amb el Falcón».

 

«Què ha d'amagar la consellera?»

Així mateix, Roldán també ha fet públic que l'òrgan de garantia del dret d'accés a la informació pública del Parlament de Catalunya ha donat «la raó a Ciutadans quan denunciàvem que el Govern i la consellera de Justícia no ens informaven sobre un presumpte tracte de favor que estan rebent els polítics empresonats i l'incompliment del reglament de presons que marca un màxim de cinc vis a vis per intern».

 

Lorena Roldán ha insinuat que els presos estan rebent «un tracte de favor», ja que només ha citat «informacions periodístiques» per assegurar que estaven rebent més visites de les que els corresponien. Així mateix, Roldán també ha explicat que considera «molt significatiu que la consellera no respongui, què han d'amagar». 

 

També et pot interessar

Carles Puigdemont: «Tindré paciència fins a la sentència»

Els presos catalans seran traslladats a Madrid, divendres 1 de febrer