Mor la nena de Girona a qui la seva mare ha confessat haver ofegat a la banyera

La mare reconeix haver ofegat la filla a la banyera durant la reconstrucció del crim
Imatge de la mare de Girona tornant al pis emmanillada. | acn

 

ACTUALITZACIÓ 18.15 hores

La nena ofegada a la banyera en mans de la seva mare aquest migdia a Girona ha perdut la vida tot i els esforços per reanimar-la i estabilitzar-la per part dels serveis d'emergència.

 

Poques possibilitats de sobreviure

Continuen les desgràcies a Catalunya, després de l'explosió pirotècnica a Centelles que ha deixat un total de catorze ferits aquest dilluns 30 de desembre de 2019. Aquest cop a Girona ens hem assabentat que una mare ha confessat aquest dilluns als 112 que ha ofegat la seva filla de 10 anys a la banyera, que ha acabat perdent la vida, segons ha pogut saber l'ACN. La dona ha trucat al número d'emergències per avisar al voltant de les 15.00 hores del que havia fet una mitja hora abans, segons ha confessat.

 

Fins als llocs dels fets, a la Ronda Ferran Puig de Girona, s'hi han desplaçat una unitat dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies medicalitzades. Els serveis mèdics treballen ara per intentar reanimar la nena. Els serveis mèdics han treballat per intentar reanimar la nena i una ambulància medicalitzada ha traslladat la menor en estat crític a un centre hospitalari, a les 16.45 hores, i amb poques possibilitats de sobreviure. Finalment, cap a les 18.00 hores, han informat que la nena ha perdut la vida.

 

La mare ha estat detinguda

Els Mossos s'han endut la dona, de nacionalitat espanyola, detinguda i emmanillada a les quatre de la tarda. La divisió d'investigació criminal s'ha fet càrrec del cas per esclarir els motius que l’han dut a fer-ho. La comitiva judicial, que s'ha desplaçat fins al domicili, n'ha sortit poca estona després. De totes maneres, està pendent de tornar al pis per fer-hi la inspecció ocular.

 

La mare reconeix haver ofegat la filla a la banyera durant la reconstrucció del crim

La mare detinguda a Girona ha reconegut haver ofegat la seva filla de 10 anys a la banyera durant la reconstrucció del crim que s'ha fet al pis de la ronda Ferran Puig. Cap a tres quarts de vuit del vespre, els Mossos s'han tornat a endur la dona, que té 49 anys, en un cotxe patrulla. La inspecció ocular, que ha durat aproximadament una hora, s'ha fet en presència de l'advocat de la detinguda, de la comitiva judicial i dels agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC).

 

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els pares de la nena estan separats i no consten antecedents de violència al nucli familiar. La detinguda queda ara sota custòdia policial, en espera de passar a disposició davant la magistrada titular del jutjat d'instrucció 1 de Girona, que és qui s'ha fet càrrec del cas. L'Ajuntament ha convocat per aquest dimarts a les 12 del migdia un minut de silenci a la plaça del Vi en record de la menor.

 

També et pot interessar...