L'estat de salut de Marta Ferrusola millora i segueix hospitalitzada en estat menys greu

Ferrusola va ingressar a la Vall d'Hebron en estat greu la tarda de l'1 d'agost després d'una caiguda a la seva casa a Queralbs (Girona)
Marta Ferrusola continua en estat menys greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron | Europa Press

L'esposa de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, Marta Ferrusola, ha millorat i segueix ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona en estat menys greu, han informat fonts del centre a Europa Press el matí d'aquest diumenge.

Ferrusola va ingressar al centre en estat greu la tarda de l'1 d'agost després d'una caiguda a la seva casa a Queralbs (Girona) per la qual va ser intervinguda a l'hospital aquest mateix dia. La caiguda li va provocar un traumatisme cranioencefàlic i diverses fractures, tot i que la mateixa nit de la intervenció la família ja destacava que estava estable. 

L'esposa de l'expresident Pujol té 85 anys, és mare de set fills amb Jordi Pujol i es troba actualment processada per l'Audiència Nacional.

Un nou infortuni

El de l'1 d'agost era el segon accident que Ferrusola pateix en tres anys. De fet, justament el 31 de juliol de 2017 va haver de ser atesa d'urgències a l'Hospital de Campdevànol.

La dona de l'expresident va patir un fort cop al tòrax en una caiguda, també a la seva casa d'estiu a Queralbs. El seu estat no era greu i el mateix dia al cap de poques hores ja va ser donada d'alta.

"Sorpresa per les últimes paraules de Puigdemont:«He tingut molta paciència i he callat»" "Educació ho reconeix: «Hi haurà molts positius d'alumnes i professors»"