GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Membres de l'ANC ocupen la seu de la Comissió Europea a Barcelona

Els manifestants asseguren que no tenen pensat marxar fins que «Europa els escolti»
Imatge dels manifestants que han ocupat la seu de la Comissió Europea a Barcelona | Twitter (@assemblea)

 

Simpatitzants de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han accedit la tarda d'aquest dijous a la seu de la Delegació de la Comissió Unió Europea a Barcelona, i han assenyalat que no tenen pensat marxar fins que «Europa els escolti». Es tracta d'una de les accions per protestar contra el trasllat dels presos independentistes a Madrid, de cara al judici de l'1-O al Tribunal Suprem. 

 

Diversos independentistes, membres de l'entitat, han entrat a la seu europea i s'han tancat a l'interior mentre desenes de persones taponaven la porta del local per evitar cap altra intervenció. Només un moment després de l'ocupació, la pròpia ANC ha enviat per les xarxes i a través dels deus canals una crida perquè els seus simpatitzants es concentrin a la porta de la seu, aprofitant que molts d'ells anaven camí de la manifestació que s'havia convocat als Jardinets de Gràcia.

 

 

 

Els manifestants reclament el dret a l'autodeterminació | Guillem RS

 

 

 

Llibertat dels presos i autodeterminació

Els manifestants, aplegats a la cantonada de Passeig de Gràcia amb el carrer Provença, protesten pel judici de l'1-O i reclamen poder exercir el dret a l'autodeterminació.

 

Aquest matí a primera hora l'ANC ha convocat tothom davant de les presons i hi ha manifestacions a partir de les set de la tarda a les places dels municipis. Dilluns també es preveu una acció a les nou, a la plaça Sant Jaume de Barcelona

 

Els manifestants asseguren que no tenen pensat marxar fins que «Europa els escolti» | Twitter (assemblea)