GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Milionària: la primera cançó de Rosalía en català

S'ha estrenat juntament amb Dio$ No$ Libre Del Dinero dins d'un EP anomenat 'Fucking Money Man'
Milionària: la primera cançó de Rosalía en català | Twitter, Rosalía

 

Rosalía llança la seva primera cançó en català, Milionària. Fa nou hores, la cantant ha publicat un tuit amb un emoji de bitllets i un cor trencat. Aquest matí, el diari 'El País' ha publicat un anunci firmat per Rosalía que resava «Fucking Money Man» i una hora: les 18.00.

 

 

Tots els rumors apuntaven que Rosalía llançaria avui la seva primera cançó en català i així ha estat. A les sis, puntual, ha sortit el nou videoclip i l’EP a Spotify anomenat Fucking Money Man. Ha llençat l'EP perquè, de fet, ha publicat dues noves cançons: Milionària, en català, i Dio$ No$ Libre del Dinero, en castellà.

 

Els videoclips de les dues cançons formen part del mateix vídeo i són molt diferents entre sí. Mentre Milionària ens mostra una estètica de programa de televisió dels anys 80-90, Dio$ No$ Libre del Dinero té una estètica que recorda més al món flamenc i de la tauromàquia. Les cançons també tenen dos estils molt diferenciats, la cançó en català té un regust de rumba catalana i, en canvi, el tema en castellà és més lent.