Militars armats irrompen en un supermercat i un bar a Vilafranca del Penedès

Un grup de militars s'han deixat veure durant aquest dissabte, 28 de setembre, per diferents zones de la capital de l'Alt Penedès
Imatge dels militars al supermercat de Vilafranca del Penedès | Twitter | @Jordipascual73

 

Sorpresa majúscula a Vilafranca del Penedès quan un grup de militars armats amb metralletes han irromput en un supermercat i un bar de la població. Un grup de militars que, segons s’interpreta de la seva vestimenta, podrien ser legionaris no s’han estat de res aquest dissabte, 28 de setembre, a l’hora de deixar-se veure públicament per la capital de l’Alt Penedès.

 

La seva presència ha generat gran sorpresa entre els vilatans de Vilafranca, que han publicat ràpidament fotografies a les xarxes socials. L’escena, així mateix, es produeix a només tres dies del segon aniversari de l’1-O, pel qual el ministeri de l’Interior enviarà 750 anitavalots a Catalunya.

 

Les xarxes, en alerta

I és que les imatges han generat gran estupefacció. Els militars, asseguts tranquil·lament a la terrassa d’un bar o passejant per un centre comercial, han cridat l’atenció de tots aquells que els ha vist pel carrer i, evidentment, dels usuaris de les xarxes que ho han compartit ràpidament.