Mor als 71 anys el periodista Carlos Pérez de Rozas

Era un gran fotoperiodista que va treballar en diversos mitjans de referència
Mor als 71 anys el periodista Carlos Pérez de Rozas | CatalunyaDiari.cat

 

Duríssim cop pel món del periodisme. El barceloní Carlos Pérez de Rozas ha mort avui a l'edat de 71 anys, segons ha informat el Col·legi de Periodistes. El conegut membre d'una nissaga històrica de periodistes i fotògrafs esportius, i apassionat del FC Barcelona, va començar la carrera en el món del periodisme de la mà del seu pare. 

Col·laborava amb el programa d'Esport 3 i Catalunya Ràdio 'El Club de Mitjanit' fent tertúlies esportives, havia impartit classes a la Universitat Pompeu Fabra, a la Unieversitat Ramon Llull i a la Universitat Internacional de Catalunya, un ambit on també Pérez de Rozas també va destacar.

Havia treballat en mitjans referents

Durant els anys 70 va treballar a la revista Destino, moment en el qual va convertir-se en un dels pioners en disseny de premsa del país. Als 80 va formar part de l'equip de redacció del Diari de Barcelona i posteriorment havia treballat a El País, La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, del qual n'era un dels fundadors, i El Mundo Deportivo, mitjà al qual va ajudar a redissenyar el 1992, coincidint amb els Jocs Olímpics de Barcelona. 

"⚫ URGENT: Segresta i viola repetidament una dona a Catalunya" "😮 POLÈMICA: La tapa que han servit a uns 'indepes' a Madrid per «parlar en català»"