Priscila, la jove de 24 anys que ha desaparegut a Roses

Els Mossos busquen Priscila, una jove de 24 anys que ha desaparegut a Catalunya

Segons ha explicat el cos, la jove va desaparèixer el passat dijous, 29 d’abril

Els Mossos d’Esquadra han llançat un avís a Twitter on informen de la desaparició de Priscila, una jove de 24 anys que ha desaparegut a Catalunya. Concretament, la jove va desaparèixer el passat dijous, 29 d’abril, al municipi de Roses, a la comarca de l’Alt Empordà.

Demanen ajuda per trobar-la

Segons el tuit publicat per la policia catalana, Priscila és una jove de 24 anys i 1,65 metres d’altura, amb una complexió normal. En el moment de la desaparició, la jove duia una jaqueta negra, una altra jaqueta grisa i amb caputxa, uns pantalons negres i unes sabates negres.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Després que el seu marit en denunciés la desaparició, els Mossos van començar a buscar-la i ara han decidit fer públic el cas perquè si algú pot aportar alguna pista que ajudi a trobar-la, es posi en contacte amb el 112. Per aquest motiu, el cos ha difós la seva imatge per xarxes socials.

Troben sana la María Jesús, que havia desaparegut a Tortosa

D’altra banda, la Policia Local de Tortosa ha anunciat que han trobat sana i estàlvia la María Jesús, que havia desaparegut a la capital del Baix Ebre. Tal com han fet saber a través de Twitter, María Jesús no havia sortit de la ciutat i, malgrat que l’han trobat desorientada, la dona estava tranquil·la i finalment tot ha quedat en un petit ensurt.

Cal recordar que el cos policial va donar l’avís aquest dissabte sobre la desaparició, fent saber que María Jesús havia desaparegut el passat dijous, 29 d’abril, la qual anava vestida amb  jaqueta blava, texans i botes negres.

A més, en el tuit compartit, la Policia Local de Tortosa informava que podría anar amb un cotxe Renault Laguna de color negre.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.