La multinacional xinesa Jade Bird escull Barcelona per obrir la primera seu a Europa

L'empresa, que compta amb una plantilla de més de 2.000 treballadors a tot el món, busca una quinzena de persones
La multinacional xinesa Jade Bird ha escollit Barcelona per obrir la primera seu europea | ACN

 

La multinacional xinesa Jade Bird, dedicada a la producció d'alarmes antiincendis per a hospitals, fàbriques i botigues, ha triat Barcelona per obrir la seva primera seu a Europa. La companyia, que té més de 2.000 treballadors i la seu central a Pequín, crearà una quinzena de llocs de treball a la capital catalana aquest any i centralitzarà des d'aquí tot el seu negoci europeu.

 

Barcelona, ideal per la logística, l'accés als mercats i l'«esplèndida comunitat tècnica»

Jade Bird obrirà unes oficines amb una superfície de 250 metres quadrats des d'on gestionarà tant l'enginyeria com la comercialització dels seus productes. «Vam triar Barcelona com a seu per la seva logística, accés als mercats i esplèndida comunitat tècnica», ha explicat Brian J. Stumm, vicepresident i general manager de Jade Bird Fire Alarm International Europe.

 

Ara, l'empresa busca una quinzena de membres per a la seva nova plantilla a Barcelona, amb perfils d'enginyeria, suport tècnic, màrqueting, vendes i administració. «Tenim la intenció d'incrementar aquesta xifra en el futur a mesura que anem creixent per donar suport als nostres clients tant a escala local com europea», ha subratllat Stumm. L'empresa ha comptat amb el suport de Catalonia Trade & Investment, l'àrea d'atracció d'inversions estrangers d'ACCIÓ, per establir-se a Barcelona.

 

També et pot interessar...