VÍDEO

Explosió d'una bombona de gas en una barricada a Tarragona

ATENCIÓ

Tots els talls de carretera previstos per aquest dissabte, 19 d'octubre

Només un carril obert a l'AP-7 en direcció Tarragona per un accident

Les cues són de 4,50 quilòmetres en direcció Tarragona
Imatge d'unes retencions a l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

 

Congestions a l'autopista AP-7 a causa d'un camió accidentat a l'altura del municipi de Castellet i la Gornal. Concretament el sinistre s'ha produït entre el punt quilomètric 203,5 i 199 en sentit Tarragona. Les retencions, així mateix, són de 4,5 quilòmetres. En un principi la calçada ha estat tallada per complet, ara s'ha obert un carril per tal de descongestionar el trànsit.

 

 

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

Comentaris
Josep
La foto de la retenció no te res a veure amb la notícia el castellet i la gornal està força llun de àrea servei el Mallol Altafulla La foto correspon a la manifestació que es fa el diumenges a la rotonda de Torredembarra i que provoquen aquestes cuas ,u seguirem fen fins que no ens obrin la rotonda,vaixa la chapusa que han fet ,gràcies per la fto