Obre la botiga de decoració nadalenca més famosa del món a Barcelona

La inauguració és el pròxim 6 de novembre a les 12.00 hores
La botiga de decoració nadalenca, Käthe Wohlfahrt, arriba a Barcelona | Käthe Wohlfahrt

 

Arriba a Barcelona la botiga de decoració nadalenca més famosa del món. L’empresa alemanya Käthe Wohlfahrt, fundada l’any 1964 a Baviera, està molt present als Estats Units i a Europa, formant un gran imperi en aquest sector i aquest mes de novembre obrirà les seves portes a Catalunya.

 

La botiga nadalenca més gran de Barcelona

En concret, Käthe Wohlfahrt, que es troba als Estats Units, Regne Unit, França i Bèlgica, a més d’Alemanya, inaugurarà la seva primera botiga a Barcelona el pròxim 6 de novembre, concretament a les 12.00 hores al carrer dels Banys Nous, número 15, on es podran adquirir peces fetes a mà, amb materials de gran qualitat i molts detalls, relacionades amb el Nadal acompanyades d’un escenari que simularà un poble nadalenc.

 

Fins ara, en aquest local es trobava una botiga històrica que tanca les seves portes. La cistelleria Germanes Garcia, especialitzada en cistells de qualsevol mida i forma, així com cadires, balancins, entre altres objectes fabricats amb aquest material, és un negoci que va passar a mans de la família García als anys 60, però que la seva història es remunta a l’any 1911 amb la família Espinosa, segons explica '20 minutos’.

 

 

 

També et pot interessar...

"⚫URGENT: Apunyalen un jove a Barcelona" "🏐 Laia, la catalana amb síndrome de Down a qui han prohibit jugar la Copa d'Espanya"