Raül Romeva arribant al Senat

Els presos sobiranistes arriben al Congrés i al Senat

Junqueras, Rull, Turull, Sànchez i Romeva prendran durant el dia d'avui possessió dels seus càrrecs

Junqueras, Rull, Turull i Sànchez ja han arribat al Congrés dels Diputats. Els presos sobiranistes arriben a la cambra espanyola després de sortir escollits el 28-A i demà hi tornaran per prendre possessió dels seus càrrecs. El dispositiu de seguretat que ha transportat els presos des de Soto del Real fins al Congrés ha estat d'allò més exhaustiu. 

Han accedit al Congrés amb dos cotxes no logotipats de la Guàrdia Civil, en els termes que va estipular el Tribunal Suprem en dues interlocutòries que els permeten exercir els seus drets i fer personalment els tràmits aquest dilluns, a més de ser presents en la sessió d’aquest dimarts per prendre possessió davant del ple i votar els membres de la Mesa. 

Raül Romeva ha arribat una mica abans al Senat, abans de les 10 hores, per presentar les credencials. Moments abans de la seva arribada a la sala Clara Campoamor del Senat ja hi havia reunits senadors d'ERC esperant que arribés a recollir l'acta. A més, companys de partit li han dut un vestit nou perquè el pugui lluir demà, durant la presa de possessió.