Accident

Rescaten un nen que havia caigut en un conducte de ventilació a Barcelona

Els Bombers han tardat mitja hora en treure el menor, que ha estat traslladat a l'hospital i es troba fora de perill

Els Bombers han rescatat la nit d'aquest passat dilluns un nen d'uns 6 anys que havia caigut en un conducte d'Endesa, d'una profunditat d'uns quatre metres, a la plaça d'Espanya de Barcelona. La part visible del tub no estava senyalitzada com a perillosa ni tenia tanques al voltant alertant del risc que podia comportar.

Segons ha explicat un testimoni, el nen hauria saltat al damunt del conducte de ventilació i aquest s'hauria desplaçat, provocant la caiguda del menor, que ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) amb diverses contusions lleus

Els Bombers han rebut l'avís poc abans de dos quarts de deu i, un cop arribats al lloc dels fets, han tardat mitja hora en rescatar el nen, que ha estat «conscient» en tot moment.

Accident
El menor ha estat traslladat amb contusions lleus a l'Hospital Sant Joan de Déu | Twitter | @324cat

 

Més rescats dels Bombers, a la muntanya

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut de treballar en diferents actuacions i rescats de muntanya aquest passat diumenge 3 de març. Un total de 4 excursionistes han hagut de ser evacuats durant les seves respectives travessies pel Vallès Oriental i la Cerdanya.

Un home ha resultat ferit després de caure d'una altura d'uns 20 metres pel turó de Morou. Els Bombers i el grup de rescat han pogut rescatar a l'excursionista ferit que s'havia precipitat per la cara nord del citat turó,  tocant al Montseny.

A més, el Grup de Recolzament d'Actuacions Especials dels Bombers de la Generalitat també han hagut de rescatar amb helicòpter un grup de tres excursionistes, els quals havien quedat bloquejats a la part alta de la canal de l'Ordiguer, situat al municipi de Montellà i Martinet, a la comarca de la Cerdanya.