GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Rivera sobre la seva filla: «No em suposaria cap problema que fos independentista»

També ha titllat de «falsos» els rumors que s'han generat sobre el seu consum de «drogues dures»
Rivera ha lamentat que les «falses acusacions» sobre el seu possible consum de droga facin «patir» a la seva família | CEDIDA

 

El líder de Ciutadans i candidat a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, ha afirmat que per ell no suposaria un problema que la seva filla Daniela fos en un futur independentista, ja que la continuaria estimant «incondicionalment» i ha subratllat que el més important és que pensi lliurement i que respecti els altres. «La meva filla serà allò que vulgui ser» i «no em preocupa gens això» ha declarat a una entrevista d'Antena 3, recollida per Europa Press, quan li han preguntat què passaria si de gran la seva filla es posicionés a favor de la independència de Catalunya. 

 

En aquest sentit, Rivera ha explicat que educa la seva filla «en llibertat» i cada dia intenta no influir-la respecte quins hauran de ser els seus ideals polítics perquè ha de ser ella qui prengui les seves pròpies decisions. «Cregui el que cregui, que sigui respectuosa amb els altres i que sigui lliure, que ningú li digui què ha de pensar o fer» ha declarat afegint que així és com el van educar els seus pares a ell.

 

A més, considera que «per damunt de les ideologies» sempre hi ha l'amor paternofilial. «L'únic amor incondicional és amb els teus fills. Faci el que faci, digui el que digui, pensi el que pensi, crec que sempre estimaré a la meva filla» ha manifestat.

 

Rivera lamenta no poder passar més temps amb la seva filla | Cedida

 

Un pare a distància

El líder de C's lamenta no poder passar més temps amb la seva filla i no només a causa de la seva professió sinó també perquè la custodia la té la mare de la nena, que viu a Barcelona. Segons ha explicat, quan es va separar li va costar admetre que passaria molts anys sense portar la seva filla al col·legi o posar-la a dormir a les nits: «Quan ho assumeixes mentalment, és horrible».

 

 

No obstant això, ha destacat que ara parla amb ella cada dia gràcies al mòbil i a Internet: «Et converteix en un pare més tecnològic, telemàtic o a distància», però en els moments més importants, «sempre que la meva filla em necessita hi sóc», ha afegit. D'altra banda, el president de C's ha desmentit novament els rumors que l'acusen de consumir drogues: «No m'he drogat amb droga dura mai a la vida, ni he provat la cocaïna» ha afirmat, abans d'assenyalar que un tiet seu va morir, fa anys, a causa d'elles. 

 

Tot i que a ell l'afectaven poc aquestes acusacions s'ha adonat que a la seva família sí que els feia mal. «Mai havia pres una decisió judicial però després d'escoltar la meva mare plorar i pensar que la meva filla veia coses sobre mi a internet» va decidir demandar a Carlos Monedero «no per mi, sinó per elles». A més ha afegit que entre els que bromegen sobre ell i el consum de drogues «hi ha alguns que sí que en consumeixen».