Els set desconeguts germans de Carles Puigdemont

Amb l'expresident en són vuit, naturals del poble gironí d'Amer
Carles Puigdemont ha confirmat la mort del seu pare, Xavier Puigdemont | Cedida

 

 

La fam√≠lia Puigdemont Casamaj√≥ no est√† passant pel seu millor moment. L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va rebre aquest dijous la terrible not√≠cia de la mort del seu pare, en Xavier.

 

Despr√©s del seu anunci a trav√©s de les xarxes socials, han estat moltes les mostres de condol que ha rebut l'expresident que, des de fa dos anys, viu a B√®lgica despr√©s de fugir de la just√≠cia espanyola a causa del proc√©s catal√†. Ara, una vegada s'ha conegut la mort del seu pare, han sortit a la llum detalls dels quals molt pocs en tenien coneixement: la seva fam√≠lia.

 

 

 

El Francesc i l'Anna segueixen amb el negoci familiar

Després de conèixer més en profunditat qui era Xavier, ara apareixen també en escena els set germans de Puigdemont. Es tracta d'en Francesc, Anna, Montse, Dolors, Enric, Joaquim i Josep. El gran, que només es porta 13 mesos amb Carles, és l'encarregat de seguir junt amb la seva germana Anna amb el negoci familiar. Ambdós germans regenten una pastisseria del petit poble d'Amer, a la demarcació de Girona.

 

 

Amb aquesta professió, els dos germans han seguit amb el llegat familiar que ha estat conegut durant anys, entre altres coses, per la seva especialitat anomenada 'Els capricis d'Amer'. Ara, més enllà de la seva qualitat en els productes que venen, l'establiment també és molt conegut per pertànyer a la família Puigdemont.

 

Una mestra d'institut i un ciutadà d'Estocolm

D'altra banda hi ha la Montse, que √©s mestra en un institut i durant la seva etapa de joventut va ser monitora i va formar part dels casals d'escoltes tan t√≠pics a Catalunya. Seguidament apareix la Dolors que, en aquest cas, √©s junt amb el germ√† Joaquim, dos dels m√©s desconeguts i que es mantenen en l'anonimat. Paral¬∑lelament, hi ha el germ√† Enric, que √©s professor universitari i forma part de la congregaci√≥ d'Els Dolors d'Amer, igual que la resta de la fam√≠lia.

 

Puigdemont ha rebut nombroses mostres de condol | Catalunya Diari

 

Finalment, parlem de Josep que, malgrat que t√© presents els seus or√≠gens gironins, viu des de fa anys amb la seva dona Mia a Solna, un poble del nord d'Estocolm. No hi ha dubte que Carles Puigdemont t√© una √†mplia fam√≠lia que, malgrat el temps i les dist√†ncies irreparables, segueix molt unida. Ara, en el record del seu pare, m√©s que mai.

 

 

També et poden interessar

 

Comentaris