GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'actriu catalana Teresa Rabal confessa que pateix un c脿ncer de mama

La seva mare, la veterana actriu Asunci贸n Balaguer, va morir el passat dissabte
L'actriu catalana Teresa Rabal revela que pateix c脿ncer de mama | GTRES

 

El passat dissabte 23 de novembre va morir la veterana actriu Asunci贸n Balaguer als 94 anys. Feia dies que l'artista estava ingressada en un centre m猫dic per un ictus que va patir a casa seva, i el passat dissabte va patir un problema multiorg脿nic que li va causar la mort. Ara la seva filla, la tamb茅 catalana Teresa Rabal, explica en una entrevista al diari 鈥楢BC鈥 la dura realitat de la seva mare abans de morir i fa una dura confessi贸: pateix c脿ncer de mama.

 

芦Porto quatre anys horrorosos禄, confessa l鈥檃ctriu, qui l鈥檃ny 2017 va patir la mort del seu marit, el cantant i compositor Eduardo Rodrigo. Sobre la seva mare, assegura que feia dos anys que es trobava molt malament. 芦L鈥櫭簂tim mes ja no es va aixecar del llit. Sempre que parlava amb alg煤 li deia que tenia projectes i que comen莽aria una nova pel路l铆cula, per貌 eren coses que nom茅s hi eren al seu cap禄.

 

Teresa Rabal, superant un c脿ncer

Teresa Rabal, autora de la coneguda can莽贸 infantil 鈥榁eo Veo鈥, explica els mals tr脿ngols que li ha tocat viure aquests darrers anys: 芦Primer la mort del meu marit Eduardo, molt llarga i dolorosa, despr茅s un c脿ncer que he tingut jo de mama i 煤ltimament el tema de la meva mare. No t鈥檈xplico cap an猫cdota d鈥檈lla perque porto quatre anys horrorosos. A veure si acaba la mala ratxa. Son quatre anys sense parar de patir禄.

 

No obstant aix貌, a l鈥檃ctriu no li falta feina. Segons declara a l鈥檈ntrevista, es troba gravant una nova s猫rie amb el catal脿 Berto Romero i aviat comen莽a la producci贸 de la segona temporada de 鈥楲as se帽oras del H-ampa鈥. 芦Ara a veure si em refaig una mica i visc禄, afirma.

 

Tamb茅 et pot interessar...