GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torra deixa en mans de cada conselleria la decisió de retirar llaços grocs

La Junta Electoral Central (JEC) li va donar un ultimàtum de 24 hores perquè compleixi l'ordre, que expira aquesta mateixa tarda
Quim Torra ha decidit deixar en mans de cada conselleria la decisió de retirar llaços grocs | Twitter / @govern

 

El president Quim Torra ha decidit aquest dimarts deixar en mans de cada conselleria la decisió de retirar llaços grocs i altres símbols independentistes dels edificis públcis dependents de la Generalitat, després del darrer ultimàtum de 24 hores que li va donar la Junta Electoral Central (JEC). Segons 'La Vanguardia', es tracta d'una decisió presa en el Consell Executiu celebrat aquest matí. 

 

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.