脷LTIMA HORA

鈿狅笍脷LTIMA HORA: Alarma per un n煤vol t貌xic al Pol铆gon Sud de TGN

Totes les carreteres tallades per aquest dijous a Catalunya

Segona jornada de les 'Marxes per la Llibertat'
Cartell de la Marxa per la Llibertat | CatalunyaDiari

 

La 'Marxa per la Llibertat' continua aquest dijous mobilitzant milers de ciutadans, que des de diferents punts, caminen direcci贸 Barcelona per les principals vies i carreteres del pa铆s. Despr茅s d'un inici de setmana marcat per les accions de protesta del moviment independentista, els aldarulls i la contund猫ncia de la repressi贸 policial, s'espera una nova jornada complicada per aquells que vulguin despla莽ar-se en cotxe.

 

Aquest dijous, 17 d'octubre, es preveu que les cinc columnes de la marxa independentista sortint dels punts on han arribat aquest dimecres i es comencin a trobar abans de la darrera jornada que les unificar脿 a la capital del pa铆s; col路lapsant durant 12 hores del dia els trams de Malgrat a Premi脿, de Manresa a Sant Quirze, de la Garriga a Sant Quirze, d'Igualada a Martorell i de Vilafranca a Martorell.

 

馃敶 Vols rebre les actualitzacions de l'estat de les carreteres al teu m貌bil gratis?  Fes clic aqu铆

Milers de persones participen en la 'Marxa de la Llibertat' que ha sortit de Vic | Cedida

 

D'aquesta manera, la primera columna sortir脿 de Vilafranca a les set del mat铆 en direcci贸 a Martorell, passant per l'AP-7 i l'E-15, fins a arribar a la destinaci贸 prevista a quarts de vuit de la tarda. La segona columna m茅s matinera, ser脿 la del tram La Garriga - Sant Quirze, que des de dos quarts de vuit del mat铆 provocar脿 talls a la C-17, l'N-152, la C-352, l'AP-7 i la B-140. La tercera columna sortir脿 d'Igualada a les vuit del mat铆 direcci贸 Martorell, passant tota l'estona per l'autovia A-2. La quarta columna arrencar脿 de Malgrat a dos quarts de nou a dos quarts de nou, i recorrer脿 exclusivament l'N-II fins a arribar a Premi脿. Mentre que la darrera columna, sortir脿 a tres quarts de nou del mat铆 des de Manresa i a trav茅s de la C-55, la C-14 i la C-58, preveu arribar a Sant Quirze sobre dos quarts de vuit de la tarda.