GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Dos morts i set nous positius per coronavirus a les comarques de Tarragona

Troben un cadàver a l'interior del bar Floripa de l'Eixample

Els fets han tingut lloc al bar Floripa, al carrer Aribau, i s'està pendent de l'autòpsia per determinar el motiu de la mort | Els Mossos també han detectat que no hi havia caixa registradora.
Troben un cadàver a l'interior del bar Floripa de l'Eixample | betevé

 

Els Mossos d'Esquadra han trobat el cos d'un home mort a l'interior del bar Floripa de Barcelona. Els agents del cos ha rebut una trucada alertant-los de la possibilitat a primera hora d'aquest dilluns, 15 d'abril, i han corroborat els fets en arribar fins al punt del succés. En aquesta mateixa línia, els Mossos també han detectat que no hi havia caixa registradora. 

 

La troballa, que ha tingut lloc en aquest local del carrer d'Aribau 92 —és a dir, a l'antiga Esquerra de l'Eixample de la ciutat comtal—, no sembla pas un homicidi, tal com han fet saber fonts properes a la policia catalana. Amb tot, serà l'autòpsia la que determinarà quines han estat les causes de la mort de la víctima. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.