Troben els cossos sense vida de Josefa i Victoriano, desapareguts des de diumenge al Baix Penedès

Els Mossos d'Esquandra n'han informat a través de les xarxes
La imatge de la parella que ha desaparegut a Sant Jaume dels Domenys. | Facebook

Tristíssima notícia al Baix Penedès. Han aparegut sense vida els cossos de Victoriano i Josefa, desapareguts des del passat diumenge, 20 d’octubre, als voltants de Sant Jaume dels Domenys. Els Mossos d’Esquadra n'han informat a través de les xarxes socials. La parella ha estat trobada en una zona boscosa del Montmell aquest dimecres 23 d'octubre pels voltants de les vuit de la tarda.

Investiguen les causes de la mort

Les despulles del matrimoni domenyenc han estat localitzades a uns 750 metres d'on s'havia trobat el vehicle de la parella, en una zona boscosa del terme municipal del Montmell. El cotxe havia estat trobat el dia abans, i també es va trobar una garrafa que, suposadament, portava la parella. L'autòpsia determinarà les causes de les morts tot i que, segons apunta la policia catalana, els cossos no presenten signes de violència

Victoriano i Josefa van ser vistos per última vegada el diumenge a la tarda, quan van sortir de casa amb el seu cotxe. Després d'hores sense saber-ne res, la família va denunciar la seva desaparició als Mossos i es van organitzar batudes de recerca durant dimarts i dimecres, al voltant de la carretera que va de Sant Jaume al Pla de Manlleu.

"Què poden reclamar a les assegurances els afectats per la gota freda a Catalunya?" "⚫ VÍDEO: Manel, el català mort arrossegat per la riuada el dia del seu aniversari"