Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia

Troben dues germanes mortes al passadís de casa seva al centre de Girona

Segons les primeres investigacions, les morts s'haurien produït de manera accidental a causa d'una caiguda

Tràgica troballa en un pis del número 16 del carrer Migdia de Girona durant el matí d'ahir. Els Bombers de la Generalitat, en tasques de suport a la Policia Municipal de Girona, van trobar els cadàvers de dues germanes octogenàries en l'habitatge que compartien. Així ho avança aquest dimecres el diari 'El Punt Avui', que en la seva informació explica que la dona que anava a netejar el pis de les dues difuntes es va trobar que no podia obrir la porta i que cap de les germanes responia. Així, es va posar en contacte amb la Policia Municipal, que va gestionar la intervenció dels Bombers per accedir a l'habitatge.

Quan els cossos de seguretat van entrar al pis van trobar les dues dones a terra, una al damunt de l'altra, al passadís del pis. Una d'elles encara presentava signes vitals quan va ser atesa pels sanitaris, però no van poder fer per salvar-li la vida, ja que va morir allà mateix. Segons les primeres investigacions, les dues morts s'haurien produït després de caure accidentalment i no haver-se pogut aixecar.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A falta dels resultats de l'autòpsia, la principal hipòtesi és que la primera de les germanes hauria mort divendres a la tarda o dissabte, mentre que la segona hauria sobreviscut quatre dies, tot i que va acabar morint en el moment de ser atesa pels sanitaris.

Persones que moren soles a casa, un fet cada vegada més habitual

Segons explica el diari 'El Punt Avui', aquesta mateixa setmana, concretament dilluns, es va trobar un altre home mort a casa seva. Un amic del difunt va alertar els cossos de seguretat que feia temps que no podia contactar amb ell, desplaçant-se una dotació dels Bombers a obrir l'habitatge, on va trobar l'home, de 79 anys, mort.  

Aquest fet, la de persones que moren soles a casa i que no es troben fins passat un temps, és cada vegada més habitual, segons les dades d'actuacions dels Bombers. En aquest sentit, durant el confinament provocat per la pandèmia els casos es van incrementar, arribant a trobar-se fins a 42 persones mortes a casa seva en només un mes.