Imatge d'arxiu de dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Els veïns del Raval graven una baralla a cops de pals

Un home ha estat detingut per delictes de lesions a l'atacar un altre amb pedres i un pal

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest dimarts un home presumptament implicat en una baralla amb un altre home a pedrades i amb un pal al carrer d'en Robador, al barri del Raval. Segons fonts municipals, la baralla s'ha produït cap a l'una de la matinada i la Policia barcelonina ha detingut un home per un delicte de lesions, que ha estat posat a disposició dels Mossos d'Esquadra.

 

La baralla va tenir lloc a la part alta de la via, que puja des de plaça Salvador Seguí i la Filoteca de Catalunya. Un dels implicats va començar a cridar a insultar a l’altre. Seguidament es va apropar a un contenidor d’obres i va començar a tirar-li pedres a l’altre home.El segon dels imputats va agafar un pal per agredir brutalment al contrincant. 

En el moment en què la policia va arribar al lloc dels fets els dos homes se seguien barallant, però un d’ells va caure a terra, per segons després desmallares, fruit dels cops que l’havia propinat l’altre home. Un testimoni ha difós un vídeo en el qual es pot veure com un dels implicats llança pedres a un altre, les quals eren recollides d'un sac d'obra, i aquest altre l'ataca amb un pal, fins que arriba una primera patrulla de policia.

Els Mossos d'Esquadra, en una nova intervenció al Raval
Els Mossos d'Esquadra, en una nova intervenció al Raval | Guillem RS

 

Un detingut en una nova intervenció policial en un narcopis del Raval

Fa unes setmanes hi va haver una nova intervenció en un narcopis del Raval barceloní. Els Mossos i la Guàrdia Urbana, en una intervenció conjunta, van assaltar a primera hora de la tarda del passat  dimarts, 5 de febrer, un narcopis situat al carrer Lleialtat. Després de retenir, interrogar i identificar quinze persones que han estat interrogades i identificades. Els Mossos, en aquesta línia, asseguraven que és un dels pocs narcopisos actius que queden al centre de Barcelona i es van desplaçar amb dues dotacions de l'ARRO