A

VIDEO EN DIRECTE: Caos a Via Laietana i entorn

Hi ha diversos detinguts i ferits, entre ells un policia

Cinquè dia de màxima tensió a Barcelona. Aquesta tarda de mobilitzacions, però, la tensió es trasllada a Via Laietana, on la Policia ja ha efectuat les primeres càrregues. Segons les fonts, hi hauria com a mínim un detingut i diversos ferits, entre ells un policia.

ACTUALITZACIÓ 18.45

La tensió creix per moments a Via Laietana. Pel que expliquen, desenes de persones estan fent llançaments massius de pedres, boles d'acer a la línia policial. Estan cremant contenidors i fent barricades. 

L'entorn de Via Laietana concentra doncs a hores d'ara tota la tensió a Barcelona. A plaça Urquinaona la policia llança gas lacrimogen i estaria fent servir el mètode del 'carrusel', que consisteix en perseguir els manifestants amb els vehicles a força velocittat, amb la intenció que es dispersin. A més a més, van llançant salves a l'aire. Els incidents aquest divendres han començat molt abans dels dies anteriors. Des de les sis de la tarda segueixen els enfrontaments. 

El mètode 'carrusel' emprat als entorns de Via Laietana

La Policia Nacional agredeix un jove independentista

A més, fa una estona s'ha viralitzat un vídeo de la Policia Nacionalagredint un jove independentista en aquest mateix carrer, unes imatges que han causat un gran revolt entre els usuaris de Twitter.

També et pot interessar...


Comentaris