WhatsApp deixarà de funcionar en un gran nombre de mòbils

L'aplicació de missatgeria ha confirmat que les noves actualitzacions no serviran per a les versions antigues d'Android i iOS i en tots els telèfons de Windows Phone

Gairebé des de la seva creació, WhatsApp es van convertir en una de les aplicacions més utilitzada a tot el món. Uns 1.500 milions de persones s'han descarregat en algun moment aquesta aplicació de missatgeria en el seu telèfon mòbil. Aquesta xifra, però, es veurà reduïda d'aquí a uns mesos, després que la companyia, que pertany a Facebook, hagi confirmat que deixarà de funcionar en aquells que utilitzen el sistema operatiu Windows Phone.

Serà a partir del 10 de desembre  quan els propietaris d'un mòbil dissenyat per Microsoft no podran fer ús. En el blog, WhatsApp va confirmar que ja no desenvoluparia l'aplicació per aquest sistema i que segurament «algunes característiques poden deixar de funcionar en qualsevol moment».    

Alguns mòbils amb Android i iOS també es veuran afectats

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Caldrá esperar, doncs, fins a finals d'any per veure si aquest fet provoca l'enfonsament definitiu d'aquesta marca de dispositius. L'aposta per la telefonia mòbil per part de Microsoft no va tenir èxit entre el públic però tampoc entre els dissenyadors d'aplicacions des dels seus inicis, l'any 2010. La mateixa empresa  confirmava aquest gener que deixaria d'actualitzar el seu software i, segons 'Metro', recomanaven als seus usuaris compra telèfon amb Android i iOS.

Mòbil
Antigues versions de l'Iphone i altres mòbils es veuran afectades | CatalunyaDiari.com

 

Tot i això, els dos principals sistemes operatius també veuran restringida la presència de WhatsApp en les seves més versions antigues a partir de l'1 de febrer.  La mesura afectarà a tots els aparells que funcionin amb una versió anterior a l'Android 2.3.7 i als Iphone amb un sistema inferior a l'iOS 7.

També et pot interessar...